Over Groene Helden

Blijf je ontwerpen, tot je de perfecte, sterkste en mooiste boomhut hebt verzonnen? Wil je het liefst elke woensdagmiddag in je keuken experimenteren om zo healthy cupcakes bakken met je vriendinnen? Wil je begrijpen waarom de ene plant sneller groeit dan de andere?

  

Dan schuilt er vast een Groene Held in jou! En je bent niet de enige! Nederland telt heel veel Groene Helden. Wat denk je van de engineer die een drone ontwerpt waarmee je in een minuut je hele akker vol mais kunt overzien (zonder dat je er met de tractor heen hoeft)? Van de boer die zijn kippen meeneemt in een caravan en lekker laat scharrelen overal in de Nederlandse natuur? Of van de foodie die een heerlijke taart maakt van… sprinkhanen? En hoe vet zou het zijn om later te gaan wonen in een flat bezaaid met... bomen?

 

Al die Groene Helden samen zorgen ervoor dat Nederland tot de top behoort van de wereld. Wij zijn een kei in het bedenken van slimme, groene oplossingen. Om ook in de toekomst de nummer 1 te blijven, hebben we wel nieuwe Groene Helden nodig.

 

Ben jij die Groene Held?

Doe dan mee aan de Groene Helden Challenge en daag jezelf én je vrienden uit!

 

Win: verblijf in een luxe boomhut!

In iedereen zit een Groene Held verscholen. Laat je krachten zien tijdens de challenge van Groene Helden in jouw stad. Ga jij de uitdaging aan? Dan ontvang je het Groene Helden-paspoort. Daarmee maak je kans op een vette (en groene) prijs: een verblijf in een luxe boomhut bij Safari Resort Beekse Bergen!

Ontmoet jouw Groene Held

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de activatie van 24 november. Kom jij ook? Je kunt dan direct kennis maken met YouTube-Held Beau Potman. Meld je snel aan voor de battle via de website van Groene Helden en blijf op de hoogte!

Ken jij GroenPact al?

Binnen GroenPact werken scholen, bedrijven en overheidsinstellingen samen om de wereld van morgen een beertje groener te maken. Dat doen we door slimme oplossingen te verzinnen op het gebied van voeding, duurzaamheid en leefbaarheid. Om dat ook in de toekomst te blijven doen, hebben we nieuwe Groene Helden nodig. Misschien kom jij ons team later wel versterken!

Contact

* is verplicht

Aan GroenPact werken de volgende organisaties mee: